Sindromul Bridezilla Terapie preventiva
Organizare nunta

Sindromul Bridezilla Terapie preventiva

de

Orice devorator de reality show stie despre ce vorbim. Gratioasa logodnica, indragostita pana in varful urechilor si insetata de romantism, se preschimba insidios, sub privirile neajutorate ale familiei, prietenilor sau psihiatrului aferent, intr-o tornada de nestavilit. Traseaza sarcini ca un sef de stat major si, daca nu s-ar fi eradicat pedeapsa corporala in relatia cu servitorii, furnizorii de servicii ar fi mai greu de gasit decat Sfantul Graal.

Saritul calulului, inainte, in timpul si imediat dupa nunta e un sport unanim acceptat atat timp cat se practica cu o oarecare moderatie. E parte din fisa postului, iar orice miresica excesiv de cumpatata va fi, neindoielnic, catalogata ca lipsita de imaginatie. Incurajam dedarea relaxata la mici excese: fotografiile ce surprind reactiile invitatilor cand voi eliberati treisutecincizeci de fluturi sunt nepretuite (dositi totusi bine facturile cu multe zerouri sau fotograful va avea o noua runda de reactii de imortalizat). Cu toate acestea, linia ce separa dorinta de inedit de obsesia pentru perfectiune e atat de fina, incat Bridezillele sunt o realitate, hazlie doar de la distanta, in peisajul nuntilor urbane.

Terapie preventiva:

  • Nu presupune ca lui nu-i pasa

Intreaba-l de ce anume i-ar placea sa se ocupe, si da-i apoi frau liber. (Daca raspunsul e World of Warcraft 3, ne pare rau sa-ti spunem, mirele tau nu e deloc original…)

  • Deleaga, deleaga, deleaga

Daca dai impresia ca poti sa te ocupi de tot, cei din jurul tau chiar te vor lasa sa o faci. Imparte sarcinile si fii constienta de faptul ca nu poti controla totul.

Linia ce separa dorinta de inedit de obsesia pentru perfectiune e atat de fina, incat Bridezillele sunt o realitate, hazlie doar de la distanta, in peisajul nuntilor urbane.

  • Fa ceva pentru tine in fiecare zi

Inoata, picteaza, canta, ia ore de ce vrei tu, atat timp cat nu au nicio legatura cu nunta.
Dupa 10 seara, organizarea nuntii trebuie sa devina subiect tabu!

  • Nu-ti bate capul cu nimicuri

Detaliile fac diferenta, dar nu cantaresc toate la fel. O brosa aparte pentru buchetul de mireasa va starni admiratia tuturor, dar faptul ca panglica pentru invitatii se fabrica cu jumatate de ton mai inchisa decat sunt servetelele nu va interesa pe nimeni.

Continuam cu o anecdota:
La volan, viitoarea mireasa, conducand spre cea mai in voga patiserie din oras, unde va degusta cele mai noi aparitii in domeniul torturilor de nunta, retete apartinand talentatilor patiseri din Milano. Pe locul din dreapta, un barbat, logodnicul sau, se intelege. “Dragostea vietii mele, nunta aceasta conteaza mai mult decat contez eu pentru tine?”, isi intreaba el iubita . “Nu, Sebastian. Vai, adica Andrei! Mhm, aiurea…Mihai!”

  • Trateaza cu grija si dragoste persoanele la care tii

Nunta dureaza doar o zi; familia si prietenii sunt pentru o viata. 

Sfaturi oferite cu drag de Vanilla Events.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: