Locatii poze in ziua nuntii in Cluj
Articole locale

Locatii poze in ziua nuntii in Cluj

de

Despre locatii pentru sesiunea foto de dinainte de nunta am vorbit in articolul Locatii poze inainte de nunta in Cluj. A venit in sfarsit si vremea pentru a trece in revista cateva locatii pentru sedinta foto din ziua nuntii.
Chiar daca v-ati hotarat la un pachet care include si o sedinta foto dupa nunta, va recomandam sa alocati cat de mult timp se poate si unei sedinte foto doar cu voi doi in ziua nuntii.
Ati putea spune: bine bine, dar daca am si un Trash the Dress, de ce mi-as mai incarca ziua si cu sedinta foto cu noi doi? Doar tot noi o sa fim si la TTD. Asa este, insa trairile voastre din ziua nuntii sunt unice (cred ca toti cei care au trecut prin asta pot confirma ceea ce va spunem) si, desi pare mai greu de crezut, toate emotiile zilei se vor reflecta in fotografiile voastre.
Si atunci apare intrebarea: ce locatii alegem?
In alegerea locatiei trebuie sa tineti cont de cateva lucruri: cat timp aveti la dispozitie pentru sedinta foto, cum va fi vremea si ce tip de locatie va e mai apropiata de felul vostru de a fi.
Daca vremea va obliga sa folositi o locatie de interior pentru fotografii, puteti merge fie pe variantele clasice: Teatrul National sau Muzeul de Arta,

Miri la Teatrul National Cluj Napoca AD Photography

Mireasa la Teatrul National Cluj AD Photography

fie pe alte variante de genul: cluburi, cafenele, restaurante, scari interioare ale unor cladiri vechi din Cluj, librarii, amfiteatre de la una din facultatile din oras, sala de lectura de la UBB (trebuie doar sa tineti cont de faptul ca in unele locatii e nevoie de aprobare care se obtine din timp).
Daca vremea tine cu voi trebuie doar sa va decideti ce preferati: o locatie mai verde (Gradina Botanica, Muzeul Satului, livada de la Aroma, un parc dintr-un cartier situat poate aproape de biserica unde aveti cununia religioasa):

Mireasa la Muzeul Satului Cluj Napoca AD Photography

Mireasa la Muzeul Satului Cluj AD Photography

La Muzeul Satului nu e de ignorat faptul ca va puteti folosi de casutele de acolo pentru a mai schimba „decorul”:

Miri la casute Muzeul Satului Cluj Napoca AD Photography

Din fericire, in ultimii ani, centrul orasului, zona veche sa-i spunem, a inceput sa arate din ce in ce mai bine, asa ca o alta posibilitate la indemana o reprezinta toata zona din spatele strazii Napoca (strada Potaissa) sau Piata Muzeului:

Miri pe strada Potaissa Cluj Napoca AD Photography

Miri pe strada Potaissa in Cluj AD Photography

Miri pe strada Potaissa la zidul cetatii in Cluj AD Photography

O locatie poate mai putin frecventata dar care are ce oferi este curtea Facultatii de Agronomie. Dar, atentie, e nevoie de aprobare pentru a intra acolo:

Miri la Facultatea de Agronomie Cluj Napoca AD Photography

Miri dansand la Facultatea de Agronomie Cluj AD Photography

Un sfat pe care-l dam tututor mirilor nostri: furatul miresei/mirelui e o oportunitate excelenta pentru cateva portrete in plus. Si, daca reusiti sa aranjati cu hotii sa va fure in preajma apusului, e si mai bine. Cand sunteti furata nu e o idee buna sa lipsiti prea mult, asa ca daca aveti nunta la unul din restaurantele din Zorilor/Calea Turzii sau chiar din Faget puteti da o fuga pana la Salicea, la herghelie:

Mireasa la herghelie in Cluj AD Photography

Mireasa pe cal la herghelie in Cluj AD Photography

Mireasa la herghelie in Cluj AD Photography

Si, nu in ultimul rand, daca aveti nunta intr-o locatie mai deosebita (DaVinci, Sun Garden, Lac Luncani si altele), folositi-va de ceea ce va ofera pentru ca nu veti regreta:

Miri la Lac Luncani Cluj Napoca AD Photography

Mireasa pe camion la Lac Luncani Cluj AD Photography

Miri pe stanci la Lac Luncani Cluj AD Photography

Miri si cai la Lac Luncani Cluj Napoca AD Photography

Miri la aerodrom in Cluj Napoca AD Photography

Da, toate fotografiile de mai sus au fost realizate in ziua nuntii, cei doi avand nunta in apropierea unui aerodrom, a unei salbe de lacuri, cu un camion numai bun de utilizat in fotografii, langa o hergelie de cai si niste pietroaie ramase de pe vremea cand s-a construit restaurantul.
Ei, dar daca nu aveti la dispozitie aerodromul in ziua nuntii, puteti oricand sa-l folositi pentru sedinta foto dupa nunta despre care va vom povesti cu alta ocazie.

Si nu uitati, fiti voi insiva, bucurati-va de fiecare moment al zilei, zambiti, iubiti-va si aratati-va pasiunea unul pentru celalat. Toate acestea, alaturi de un fotograf / o echipa de fotografi buni, vor contribui la fotografiile pe care vi le doriti si pe care le veti revedea oricand cu placere.

Toate fotografiile prezentate in cadrul acestui articol au fost realizate de Alexandra si Dan Danciu (AD Photography) in locatiile mentionate mai sus.
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: