Fotografii targ nunta Salonul Mireselor 2012
Articole locale

Fotografii targ nunta Salonul Mireselor 2012

de

De curand s-a incheiat editia anului 2012 a targului de nunta "Salonul Mireselor", targ organizat la Centrul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca in perioada 26 - 29 ianuarie 2012.

Asa cum ne-au obisnuit si pana acum, organizatorii au strans intr-un singur loc peste 130 de furnizori de servicii si produse pentru nunti, transformand Centrul Expo Transilvania in magnetul mirilor anului 2012 si nu numai. Fiind un numar foarte mare de furnizori prezenti la targ, desigur si numarul vizitatorilor a fost pe masura, fiecare cuplu gasind aici oferte pentru toate gusturile si buzunarele.  Mirii care inca nu au rezervat o sala de nunta in Cluj  pentru evenimentul lor au avut acum ocazia sa discute direct cu reprezentatii restaurantelor de nunta din Cluj si sa afle toate detaliile. Casele de bijuterii Cluj au prezentat superbe modele de verighete si inele de logodna pentru cei care inca nu au facut pasul cel mare.

Decorurile deosebite expuse de firmele de organizari din Cluj si florarii au atras privirile tuturor, fiind realizate din materiale inedite in forme tot mai originale.

Decoratiune florala targ Salonul Mireselor Cluj

Nu au lipsit nici saloanele de rochii de mireasa din Cluj, unde miresele au avut ocazia sa probeze diferite modele de rochii si au discutat toate detaliile direct cu reprezentantii magazinelor.
Cofetariile din Cluj au realizat torturi delicioase in forme greu de imaginat care parca sfidau legile gravitatiei, dar care au incantat privirile tuturor.

Tort nunta unicat Salonul Mireselor Cluj

Masinile de epoca au avut la acest targ si o concurenta mai moderna dar care cu siguranta a fost pe gustul tinerilor extravaganti.

Masini mire mireasa Salonul Mireselor Cluj

Nu aveti voie sa ratati superbele fotografii din galerie, realizate cu multa maiestrie de AD Photography. Cu siguranta veti gasi in fiecare fotografie cate o sursa de inspiratie pentru nunta voastra!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: